bukser

Sjove tøjelementer til ham, du holder af

433

Det er snart jul, og det kan være, at du har en sød mandlig kæreste, som godt kan lide at gå i lidt anderledes tøj. Så er der mange sjove ting, som du kan give ham. Det er langt fra fordi, at det ikke kan være stilet, at man går i noget, der er lidt sjovt – se bare, hvad de har på, hvis du kigger på modeugen i København. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvad du kan give til ham, der er fedt og sjovt på én gang

!

stroemper

Prøv ham med ternede bukser

Man skal ikke undervurdere, hvor fede ternede bukser faktisk kan være. Det er noget, som langt fra alle kan bære, men dem der kan, de gør det godt. Du kan også finde ternede bukser i forskellige farver, hvis du f.eks. tænker, der er en farve, der passer bedre til din kæreste end en anden. 

Du kan give ham en skjorte med dyr

Der er også mange, der godt kan lide at gå med en form for print på tøjet i dag. Er din kæreste lidt sjov og vovet i det med sin tøjstil, vil han måske sætte pris på en fed skjorte med dyr på. Det kan f.eks. være tigere eller krokodiller.

Humoristiske sokker – en sikker vinder

Der er bare noget med, at mænd gerne vil have strømper i gave, og når det kommer til at være kreativ med tøj, så har man virkelig også nogle gode muligheder, når det kommer til strømper. Der er nemlig mange outfits, hvor man ikke kan se strømperne, og derfor har man virkelig også mulighed for at gå amok med det.

skjorter

Du kan give ham et finurligt slips

Hvis han er typen, der også kan synes, at det er fedt at tage noget sjovt på, når man skal være lidt fin til en fest, så kan du finde et slips, der krydser grænsen mellem fjollet og fedt. Det bliver en jagt – men det bliver en god, fjollet og fed jagt! Og så er det heller ikke noget, der er så dyrt, og du kan finde en masse forskellige fine mønstre og motiver.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *