perler

Udfold din kreative side

433

Dette indhold er sponsoreret 

Måske tænker du, at det kan virke barnligt med alt det der klippe-klistre noget. Det kan det måske også, men der er måske også en god grund til at børn ofte har det lidt sjovere end voksne. Man har nemlig kun det sjov, man selv laver. Er du ikke til papirklip og guirlander op til jul, så frygt ej. Flotte, farverige og sjove perler kan virkelig sætte et personligt præg på garderoben, pynten eller hvad du ellers kan finde på . Du kan også lave nogle utrolig smukke smykker ud fra lige netop din smag, så du får et unikt smykke, der passer til dig og din personlighed. Ja faktisk er mulighederne uendelige, når det kommer til, hvad du kan lave med perler. 

Flot, personlig og ikke mindst billig

Vindueskiggeri i diverse smykkebutikker og på deres hjemmesider, kan have en mindre behagelig slutning, når priserne meget mere end bare lige kommer over månedens tilbageværende beløb, når husleje, diverse faste udgifter og alt andet er betalt. Med perler kan du selv kreere dine egne smykker. Du kan få inspiration fra dine yndlingssmykker og forsøge at efterligne dem selv eller lave dit eget 100% originale smykke. Du sparer både penge og vil helt sikkert blive bemærket for din personlige stil. 

Lav dine egne ørering

Kunne du godt tænke dig at kaste dig ud i at være kreativ, men er lidt på bar bund, så kan det være, at du skal give dig i kast med at lave de populære Tassel øreringe. Det første du skal gøre er at finde ud af hvilke farver, du godt kunne tænke dig. Sæt herefter perler på en sytråd, så de får den længde, du godt kunne tænke dig. Det skal du gøre cirka 10 gange. Saml rækkerne løbende ved at sy dem på et bånd. Saml båndet med endnu en eller to perlerækker, der syes omkring båndet, og fastgør til sidst en krog på toppen. Voila, så har du lavet din helt egen ørering. 

Workshop med vennerne 

Saml dine bedste venner og lad jer inspirere sammen. I kan sætte noget godt musik på, møde op i jeres hyggeligste søndagstøj og spise en masse lækre snacks, mens i lader jeres fantasier få helt løse tøjler. Det er nemlig kun jeres fantasi, der sætter grænserne for, hvad der kan komme ud af noget så enkelt som perler. Om I vil lave en personlig gave til en I kender, måske et fælles armbånd, som I kan have sammen eller blot nyde hinandens selskab, imens i hver især skaber jeres perfekte perle-produkt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *