Hvem er vi?

Her kan læse mere om os og hvad vi laver.

         

Om os

Er du træt af at skulle bruge flere halve timer på at finde spædende arrangementer på nettet, der passer perfekt til din målgruppe? Hos Cultura21.dk har vi lavet alt forarbejdet for dig.

På vores hjemmeside finder du alle de aktuelle tilbud, der henvender sig til målgruppen fra 16-25år.

Alle arrangementer for unge samlet ét sted

Du ved selv, hvor tidskrævende det kan være at søge efter koncerter, happenings og kulturelle oplevelser online. Du skal søge efter forskellige koncertsteder og kulturinstitutioner, og du vil altid blive præsenteret for en bred arrangementsliste. Det er foredrag, musik, workshops, udstillinger og andre tilbud, som henvender sig til alle målgrupper.

I fremtiden kan du slippe for dette tidsrøvende arbejde. Cultura21.dk er det perfekte website for dig, der elsker aktive weekender og ferier. Du finder alle de nyeste tilbud, og du kan finde arrangementer, som du ikke vidste eksisterede.

Til underholdning, dates, sjov med vennerne og de storslåede oplevelser

Der kan være brug for forskellige typer af arrangementer alt efter din situation. Er det en skøn aften med vennerne, der skal planlægges, kan koncerter være det rette, mens der er brug for et andet kulturelt tilbud, når du planlægger en date.

Uanset hvilken situation du står i, kan du finde en masse forskellige tilbud hos Cultura21.dk.

Vi er et website, der hver dag bestræber os på at give dig det bedste overblik over alle de kulturelle oplevelser, du kan blive en del af.

På vores hjemmeside finder du relevante og skarpe blogindlæg, som du kan læse derhjemme eller i en pause på studiet.

Du bliver i blandt de første i vennekredsen, som kan præsentere arrangementer, der foregår i jeres nærområde.