Frustration

Enhver organisation skal eje et whiteboard – ikke bare for synets skyld

433

Har det faktisk nogen funktion at have et whiteboard, eller er det bare noget opreklameret vrøvl, som vi bilder hinanden ind? 

Det helt åbenlyse svar er, at det faktisk har en klar effekt. Når I skal planlægge, hvordan det næste kulturevent skal forløbe, giver det bare utrolig meget at have et whiteboard med til mødet. 

Det styrker en brainstorm, planlægning, undervisning og foredrag. I vil hurtigt opleve, at det giver jer noget, I ikke kan undvære. Det giver et meget konkret møde at forklare og udnytte jeres ideer. 

Det giver en struktur, der kan være meget givende i visse kulturforeninger. 

Whiteboard

Ikke bare en kliché, men utrolig effektivt

Det er den ypperste kliché at installere et whiteboard i et mødelokale. Men kun hvis du tænker i de baner. 

Med alle de muligheder det giver til et mødelokale, til et møde, undervisning eller noget tredje, kan det sådan set være ligegyldigt, hvor kliche det kan virke. 

Når I skal planlægge, hvordan I skal komme stærkt igen, når verden igen åbner op, så skal I gøre det med et whiteboard. 

Det gør ideerne mere konkret og udtalte, når du bliver skrevet ned. Så kan det være, de er utrolig dårlige, men så kan de heldigvis slettes igen. 

Det gør planlægningen nemmere, når der kan tegnes en scene, et udstillingsrum, en park eller noget andet. Når du kan tegne og vise dine ideer på en visuel måde i stedet for at snørkle med en masse ord, kan de andre i rummet måske forstå, hvad du snakker om. 

På samme måde kan det være utrolig rart bare at få skrevet noget på tavlen, så det ligner, I er på vej et sted hen, selv hvis det ser helt sort ud. 

Skab kultur med de bedste rammer

Kulturen bløder. Det gør den for så vidt altid. Det er en branche, der definerer sig selv ved altid at være i krise. 

Men lige for tiden er det faktisk meget konkret og helt uden tvivl, kulturen bløder i Danmark. For alt for mange danskere har deres største kulturoplevelse været at råbe ud ad et vindue. 

Det skal jeres organisation gøre op med, når I endelig kan komme til at skabe kulturarrangementer igen. Indtil da må I forblive på idestadiet. 

Hvor det altså giver fantastisk mening med gode og faste rammer – og et whiteboard! 

Kultur

Gør dig klar til et rigt og åbent kulturliv

Når jeres ideer er veludviklede, når de er vokset store, så store at de ikke kan blive i jeres hoveder eller på whiteboardet, er det forhåbentlig ved at være tid. 

Tid til, at vi kan komme i gang med kulturen igen. Komme ud at opleve musik, se teater, gå på museer.
Tid til at leve sammen og erfare de fantastisk kulturelle oplevelser, vi kan have sammen.
Vi hungrer alle sammen efter det og venter bare på, det igen bliver hverdag. Så forbered jer på at overraske os alle sammen. Det vil vi alle sammen sætte kæmpestor pris på, når engang verden begynder at åbne op igen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *