Gin drink glas

Gin er alkohollen med de mange facetter

433

Sommeren er over os, og hvad er mere passende et at lave sig en gin of tonic, eller din favorit drink med gin og sætte dig på terrassen eller altanen og nyde solen. Gin har vundet danskernes hjerter, og det er der mange grunde til. Dets fleksibilitet, store smag og forskellige undertoner gør at det er en alkohol type for både unge og gamle.

Tanqueray gin drink

Der findes et utal af smagsvarianter

Gin er en alkohol type, der kan sammenlignes lidt med en kamelæon. Lige den smag, styrke og sammenblanding du har lyst til, det kan gøres og du ved stadig med sikkerhed at det er gin du drikker. Der findes i dag et hav af forskellige gin typer, og mange forskellige smagsnoter i disse gin typer. Dette betyder, at alle kan finde en gin for dem, og finde en gin der passer lige til deres yndlings drink. Om du er til den traditionelle enebær smag, er mere til måske lakrids, citron eller måske appelsin, ja så findes der gins der har disse undertoner. 

Tre gin drinks

Sloe gin

Som sagt, så findes der et hav af gin smagsvarianter og typer, derfor skal vi også ind på gin typen Sloe gin, eller slåengin. Så spørger du nok: Hvad er sloe gin? Og du kan hvis du følger linket finde en længere forklaring herom. Men Sloe gin er, kort sagt, en gin type som ikke er produceret på enebær, men i stedet på slåenbær. Denne gin, er meget anderledes en den originale gin. Denne gin produceres ved, at disse slåenbær når de er modne, lægger i en sukkerlage i flere måneder. Når man vurdere at de er klar, så destilleres ginen med disse sødelige bær. Ginen har derfor oftest en meget sød smag, og nogle vil med stor sandsynlighed klarificere sloe gin som en likør, mere end en gin.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *