Find den rette fotograf til dit fotoshoot

433

publikum. Ikke mindst er det vigtigt at man får etableret et navn tidligt og man på denne måde også får skabt sig et kernepublikum. Det er nemlig meget demotiverende for en sanger endelig at blive booket til en koncert for så kun at synge foran et publikum bestående af fem mennesker. Der er heldigvis et par måder at skabe et større publikum – se mere herunder.

Promover din musik

Hvis man gerne vil have at ens musik bliver lyttet til og når ud i æteren, er det desværre ikke nok blot at udgive sin musik og læne sig tilbage. Der ligger også et stort stykke arbejde i at promovere musikken, hvilket også gør at flere vil købe musikken og møde op til koncerterne. Internettet i form af diverse sociale medier er den perfekte måde at dele ens musik på, som oven i købet også er gratis! Der er nok ikke mange der vil tage til en koncert uden at vide på forhånd hvem de er og hvilken slags musik de spiller, så hvorfor ikke få sat ansigter på musikerne?

Skab et navn med flotte billeder

På samme måde kan det også være en rigtig god idé at få taget et par flotte billeder af dig som solosanger eller bandet du spiller i, så dit fremtidige publikum har en fornemmelse for hvem du eller I er inden de køber billet.Publikummet vil dermed også få sat ansigter på musikerne, hvilket vil øge chancen for at de husker jer i fremtiden og har lyst til at lytte til jeres musik. Langt de fleste vil kigge nærmere på jer, hvis I får taget nogle flotte, professionelle billeder, hvor der tænkt over perspektiv, motiv og opstilling. Måske kan et flot fynsk landskab være den perfekte baggrund? Det er nemt at finde fotograf på Fyn, som kan tage de perfekte billeder for jer!

Kultiver din musikalske passion

Når der er kommet styr på alt det praktiske og administrative papirarbejde som for eksempel promovering, booking og billeder kan man endelig fokusere på det, der rent faktisk betyder noget – nemlig musikken. Ved at få skabt sig et relativt stort publikum tidligt behøver man ikke at stresse over ikke at komme nogen vegne i den musikalske verden og man kan i stedet tænke på bare at skrive og producere musik, hvilket er det man er mest passioneret omkring.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *