Fest og balloner

3 ting du skal huske for at holde en fed fest på terrassen

433

Skal du snart holde en fed fest ude på terrassen? I så fald skal du lige bruge et minut eller to på at læse denne artikel. Her får du gode råd om tre du ikke må glemme, hvis du gerne vil holde en god terrasse-fest. 

Fest

Skygge 

Det er ikke altid at vi får strålende sol om sommeren, men det sker nu oftere og oftere at vi får hedebølger. (Tak for det, global opvarmning). Det er derfor også vigtigt lige at være på forkant og sørge for at gæsterne kan søge i skygge, hvis det bliver for meget. 

Her kan du eventuelt undersøge muligheden for montering af markise, så gæsterne kan hygge sig under noget skygge på selve terrassen. Men du kan også prøve at finde frem til en parasol eller flere, som du kan sætte op rundt omkring. 

Skal du puste svømmebadet op?

En anden måde hvormed i hurtigt kan køle lidt ned er ved at puste et svømmebad op og hælde noget vand i det. Det kunne da være meget sjovt, hvis folk lige fik lyst til at tage en dukkert lige pludseligt under alle festlighederne. 

Børn, unge eller voksne mennesker… det er lige meget hvilken alder vi har. De fleste af os bliver nogle værre vandhunde, så længe humøret er højt og det ikke er for dybt – hvilket det jo sjældent er i et oppusteligt svømmebad.

Folk på terrasse

Alkoholfrie drinks

Til sidst er det vigtigt lige at huske på, at det ikke er alle mennesker der har lyst til at drikke. Nogle skal måske kører hjem, mens andre bare ikke lige har lyst den dag eller overhovedet. 

Det er meget vigtigt at respektere dette og du kan gøre disse gæster langt mere komfortable ved lige at sætte nogle alkoholfri drikke frem. På den måde kan de stadig være med og føle sig som en del af fællesskabet, uden at deres grænser bliver overskredet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *