smarthome

Få et mere bæredygtigt hjem med Zensehome opsætning

433

Når du vælger at få Zensehome installeret i dit hjem, siger du samtidig ja til et mere bæredygtigt hjem. Med Zensehome har du nemlig mulighed for at styre al din el fra din smartphone. Det betyder blandt andet, at det er slut med at glemme at slukke lyset. Hvis du har glemt at slukke, inden du gik hjemmefra, kan du blot slukke via telefonen. Det er godt for miljøet, og det er godt for din pengepung. Læs mere om Zensehome opsætning.

Hvad er Zensehome?

ZenseHome er en løsning, hvor du har mulighed for at styre både dine stikkontakter og dine lampeudtag fra din smartphone. Systemet er supernemt at installere, så du kan let og hurtigt udskifte dit gamle system med ZenseHome. Når først ZenseHome er fysisk installeret, klarer et computerprogram resten. Herefter kan du styre alle elinstallationer i din bolig fra din smartphone.

zensehome

Fordele ved ZenseHome

Den største fordel ved ZenseHome er selvfølgelig, at det er den mest bæredygtige løsning. Hvor mange gange har du, eller folk du kender, ikke glemt, at slukke ét eller flere lys. Derudover er det også en økonomisk god løsning, da din elregning uden tvivl vil blive reduceret.

Derudover giver ZenseHome dig også en stor tryghed. Du skal ikke længere bekymre dig om eksempelvis strygejern, der ikke er blevet slukket. Hvis du bliver bekymret, kan du blot tjekke din smartphone eller computer og se, om strygejernet er slukket. Hvis det ikke er, kan du nemt slukke det fra telefonen af.

Sådan virker ZenseHome

Selve systemet består af tre hovedprodukter, der alle kommunikerer over dit 230V ledningsnetværk i boligen. Dine betjeningstryk, stikkontakter og lampeudtag bliver udskiftet, så du fremadrettet kan tænde og slukke alle disse fra enten din computer eller smartphone. Du har også mulighed for at tænde og slukke flere kontakter med blot ét tryk. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil kunne slukke alle lys i entreen med blot ét klik. Du får også mulighed for at tidsindstille dine enheder. På den måde kan du slukke for strømmen, når du eksempelvis skal sove eller på job. Det hele kan simpelthen styres nemt og intuitivt fra programmet på din telefon eller pc.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *