Stillesiddende koncert

Plankebordet til kulturelle oplevelser for unge

433

Det er fedt for unge såvel som ældre mennesker at komme ud og opleve noget kulturelt indimellem. Men kultur kan være mange ting, og det behøver ikke at være vilde aktiviteter. Det kan også sagtens være en stillesiddende aktivitet for unge mennesker. Og her kommer plankebordet ind. For med mange kulturelle aktiviteter, hvor man sidder ned, kan det være en fordel med et stort og praktisk plankebord til den kulturelle aktivitet.

Mand med bog

Kombineret koncert og spisning

En af de fede kulturelle oplevelser, som unge kan have, er en koncert. Man kan have flere formål med at tage til en koncert. Måske det udelukkende handler om den gode musik. Eller måske man ønsker en hyggelig aften med sine venner. Det kan også være, at man ønsker at opdage nogle nye, gode kunstnere.

Men en koncert behøver ikke at være vild for at være god. Man kan sagtens tage til en stillesiddende koncert og få en masse godt ud af musikken. Man kan eventuelt kombinere det med spisning. Alt efter hvilken koncert det er, kan man enten spise før, efter eller under koncerten. Det afhænger af, om man kan sidde og spise, mens der er musik. Og her er det skønt med et plankebord, som man kan sidde og spise ved.

Spilleaften

En spilleaften er en anden kulturel begivenhed, hvor et plankebord kan være fordelagtigt at have. Her kan du sidde og spille forskellige spil med forskellige mennesker. Måske du er taget af sted sammen med nogle venner, eller måske du møder nogle nye mennesker, som kan blive nye bekendtskaber for dig.

Uanset grunden til, at du er taget af sted til spilleaften, kan du helt sikkert få en hyggelig aften sammen med andre. Spil kan samtidig være mange ting. Det kan for eksempel være brætspil. Men det kan også være videospil eller spil på computeren. Er I virkelig kreative, kunne I også arrangere en spilleaften, hvor I helt selv skal skabe et nyt spil. I kan altid bruge flere aftener på det, hvis det tager noget tid at lave.

Spil på et bord

Læseklub

Et tredje bud på en stillesiddende kulturel begivenhed er en læse- eller bogklub. Hvis du kender andre, der er vilde med at læse, eller som gerne vil i gang med det, kunne I passende starte en bogklub. Så kan I for eksempel mødes en gang om måneden og diskutere den bog, I har læst.

Her er et plankebord igen en vigtig faktor. For så kan man først og fremmest lægge bogen på bordet. Men samtidig kan man også have nogle drikkevarer og lidt mad stående på bordet. Man ved jo ikke, om I skal diskutere bogen i flere timer. I så fald er det i hvert fald rigtigt rart, hvis man lige kan tage noget kaffe eller vand og spise lidt snacks indimellem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *