Få kultur i dit liv i coronatiden

433
Kvinde følger et online yogakursus

Det kan være svært at være ung i en tid med corona. Der er mange begrænsninger på de ting, man normalt som ung plejer at kunne lave. Derfor er det vigtigt at få øje på de alternative muligheder, der er. Du kan sagtens få kulturelle oplevelser, selvom der ikke er det samme udbud af muligheder, som der plejer at være.

Du kan benytte dig af de mange online muligheder der er i form af koncerter, kurser eller fællessang. Du kan også finde god inspiration i bøger, og det kan åbne for en ny måde at være sammen med dine venner på.

Lækker middag med venner

Der er mange kulturelle tilbud online 

I denne tid er der mange, der er begyndt at tænke alternativt. Mange lægger undervisning ud online, så du kan følge online kurser i alt muligt. Du kan for eksempel følge et online malekursus. Så kan du lære nogle grundlæggende teknikker til at male på lærred, og efterhånden kan du måske slippe din indre kunstner løs.

Du kan også følge et online hold i yoga, afspænding og meditation. Det er en god måde at finde balance på, både i krop og sind. Hvis du holder af at synge, kan du finde online musikfællesskaber, hvor man synger sammen på nettet.

Du kan også invitere dine venner til en koncertaften, hvor I hører en online koncert med jeres yndlingsband. I kan også høre en koncert med en musiker, I ikke på forhånd kender. I kan købe noget lækkert take-away mad, som I kan spise sammen, måske kan I prøve nogle spændende indiske, pakistanske eller thailandske retter. 

Det kan også være, du får lyst til selv at prøve kræfter med gastronomiens kunst. Der er mange lækre opskrifter på nettet, og der er spændende madprogrammer i fjernsynet, hvor du kan få gode tips og ideer.

Ung kvinde læser i bog

Find inspiration i bøgernes verden

Denne tid er en oplagt mulighed for at dykke ind i bøgernes verden. Du kan finde bøger om mange forskellige emner som forskellige slags håndværk, madlavning og meget andet. Det kan også være, du har lyst til at læse en god roman.

Hvis du synes det er for dyrt at købe bøger, kan du købe dine bøger brugt. På den måde er der mange penge at spare. Når du køber brugte bøger, skåner du både miljøet og din pengepung. At sidde med en bog i hånden giver en helt anden oplevelse end at læse på en skærm. En bog er også nem at have med dig overalt, hvor du er. Du kan for eksempel læse i toget eller mens du venter på bussen. 

Måske har du lyst til at starte en læseklub sammen med nogle venner. Her kan I tale sammen om de bøger, I har læst, eller I kan lave boganmeldelser for hinanden. Det kan også være, I synes det er hyggeligt at skiftes til at læse højt for hinanden. At dykke ind i bøgernes verden kan åbne for en helt ny måde at være sammen med dine venner på. Det kan være en god inspirationskilde til udveksling af tanker og ideer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *