Sådan bringer du juleglæden til dit firma

433

Julen er glædernes fest, og derfor er det altid ærgerligt, hvis ikke stemningen på arbejdspladsen afspejler dette. 

Vi lever nu engang i et samfund, hvor arbejde fylder mere og mere, og derfor er det også endnu mere vigtigt end nogensinde før, at glæden på arbejdspladsen kan mærkes, da det ellers bliver en træls oplevelse for alle involverede. Dette kan nemlig føre til mere sygefravær og dårligere udførte arbejdsopgaver, hvorfor det altså rammer alle i firmaet. 

Hvis du vil sparke lidt ekstra juleglæde ind på din arbejdsplads, så du kan få et bedre team, der præsterer så godt som overhovedet muligt, så kan du blot læse mere her, hvor du får nogle enkelte tips og tricks til, hvordan du gør netop dette. 

Jul på arbejdspladsen

Pynt op til jul

Den mest oplagte måde, hvorpå du kan gå gang i juleglæden, er selvfølgelig ved at pynte på til jul. Dette kan du tage tid ud af din egen weekend til at gøre, eller du kan høre, om der er nogle på arbejdspladsen, der ønsker at deltage frivilligt.

Julepynt er noget af det, der kan købes billigt, men ellers kan du også opfordrer dine medarbejdere til at komme med noget, som de alligevel ikke bruger, som de har lyst til at donere i julens ånd.

Et juletræ er også noget af det, der ikke koster særligt meget, og særligt hvis du investerer i et kunstigt, da du på den måde vil kunne bruge det år efter år.

julepynt

Lad dine medarbejdere vide, at du sætter pris på dem

Det er nemt at glemme, at din virksomhed ikke kan løbe rundt uden dine medarbejdere, og det kan også være svært som medarbejder at se, hvilken værdi de egentligt har – særligt ved større firmaer, hvor medarbejderne fungerer som tandhjul, og kun har del i en lille, men vigtig del af produktionen. 

Derfor er det vigtigt, at du holder gejsten oppe med motiverende taler, rosende ord i forbifarten og en påmindelse om, hvor vigtig hver og en er. 

Hvis dette ligger dig fjernt, så kan ud også overveje at uddele personale firmajulegaver, da dette er en lille måde at sige tak på, hvor du ikke behøver at træde frem og gøre noget stort ud af det. 

samarbejde mellem kollegaer

Opfordr de øverste i ledelsen til at holde julestemningen kørende

Hvis du har et firma, der er så stort, at det vil være helt umuligt for dig at nå rundt til alle dine medarbejdere, så er det næstbedste, du kan gøre at få dine øverste til at sprede julestemning og sende rosende ord med på vejen. 

Ofte vil dette sprede sig, så medarbejderne generelt benytter en pænere tone, hvorfor det alt i alt bliver et rare sted at være for alle, hvis der altid er positive og konstruktive samtaler i gang, fremfor negative og beklagende. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *