Drinks i solen

Server gindrinks til din næste fest

433

Ingen fest er komplet uden rigeligt med gode drikkevarer. Og når det gælder alkohol, er der rigeligt med muligheder. Øl er en sikker vinder. Men selv den bedste øl kan i længden godt blive trættende. Hvis du søger at tilføje et strejf af elegance til din næste fest for alle dine bedste venner, kan du overveje at udskifte øldåserne med en god flaske gin. Se mere her!

Gin med lime

Den gode gin

Gin findes som meget andet alkohol i mange forskellige prisklasser. Verdens dyreste flasker koster adskillige tusinde kroner, mens de billigste modeller kan erhverves for mindre end 100 kr. For dem af os der ikke er vant til at drikke gin, kan det være en god idé at starte med en lidt billigere model. Og vælger du Whitley Neills Connoisseurs Cut, går du ikke på kompromis med kvaliteten. 

Whitley Neills Connoisseurs Cut er en London Dry Gin, som blandt andet indeholder enebær, korianderfrø, kvanrod, lakridsrod, critroner, grapefrugt og appelsinskræl. Ginnens høje alkoholprocent på 47% fremhæver de forskellige botanicals, og når du smager den, vil du få en varm fornemmelse i kroppen og en skøn og stor smagsoplevelse. 

Nu hvor du har fundet den rette form for gin, mangler du bare et par gode gin-opskrifter. Nedenfor udlægger vi seks af de mest populære. 

White Lady 

En White Lady kombinerer gin, cointreau, sirup, citronsaft og citron. Drinken karakteriseres desuden ved, at den er én af de få, der også omfatter æggeblomme, hvilket giver den en lækker og silkeblød konsistens. White Ladys præcise oprindelse er uklar, men mange mener, at bartenderen Harry McElhone serverede den første på Londons Ciro Club i 1919. 

Bramble 

Bramble-drinken er én af de nyere gindrinks. Den havde sin oprindelse i London i 1984, da bartenderen Dick Bradsell besluttede sig for at sammensætte en udpræget britisk cocktail. En Bramble består af gin, sirup, cremé de mure og friskpresset citronsaft. 

Tom Collins 

Tom Collins er med god grund blandt de mest populære gin-drinks, der findes. Den lækre drink omfatter gin, sirup, citronsaft og danskvand, og dens opskrift fremgik for første gang på skrift, da faderen af amerikansk bartending Jerry Thomas, nedfældede ingredienserne i 1876. 

Farvet drink med sugerør

Gimlet 

Gimlet er én af de mest simple gin-drinks, men dét betyder langt fra, at den er kedelig. Du laver en Gimlet ved at blande gin, sirup og lime, og drinken kan spores tilbage til 1800-tallets England, hvor den var en favorit blandt sømænd og officerer. 

Gin Fizz

Gin Fizz kombinerer gin, sirup, citronsaft, danskvand og æggehvide. Den minder i smag og fremtoning lidt om en White Lady, og den er én af få velkendte amerikanske gin-drinks. Henry C. Ramos opfandt den i 1888 på sin bar The Imperial Cabinet Saloon i New Orleans, Louisiana. 

Gin & tonic 

Som Gimlet havde Gin & tonic sin oprindelse blandt 1800-tallets engelske officerer og sømænd. Drinkens store popularitet skyldes, at den har en lettere bitter og meget frisk smag, og at den samtidig, som navnet antyder, er ekstremt nem at lave. Hvis din næste fest har et begrænset budget, er Gin & tonic et sikkert drink-valg. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *