Sådan sætter du prikken over i’et på ethvert outfit

433

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste af os gerne vil se godt ud – hele tiden. Derfor bruger vi hver især meget tid foran spejlet for på den måde at udvælge det rette outfit og dermed det look, som vi vil udstråle den pågældende dag. Nogle dage vil vi måske genre se lidt sporty ud, andre dage vil vi gerne være søde i tøjet, og andre dage igen er det det mere rå og feminine look, som der gåes efter. 

Der er derfor mange valgmuligheder, når det kommer til en ens påklædning – dog er der altid én ting, der kan være med til at sætte prikken over i’et på ethvert look. Og derfor kan det bruges til hverdag, lige såvel som det kan bruges til fest.

Husk det flotte ur

Og her er der selvfølgelig tale om et flot armbåndsur. I mange år har uret været en fast bestanddel hos de fleste. Og derfor er det også de færreste af os, der ikke har et ur eller flere, som en del af vores standard-garderobe. For mange er det noget, der altid bæres på armen, og derfor er der også nogle, der føler sig helt nøgne, når de ikke har deres ur på – lidt som når man ikke har sin smartphone på sig. Den følelse kender du sikkert nok? 

Michael Kors er altid en sikker vinder 

Tag for eksempel et kig på et MICHAEL KORS SMARTWATCH DAMEUR MKT5080. Her er der nemlig tale om et smart Watch til kvinder i særklasse. Det er et ur, der kommer i et meget moderne og stilrent design, hvorfor det både kan bruges til kjole og jeans. Derudover giver den smarte sammensætning af de forskellige metaller en ekstra finish, og derfor vil uret altid agere blikfang.

Selve smart watch-delen af uret er let at betjene, og derfor vil du med sikkerhed altid hurtigt kunne finde rundt i de forskellige funktioner, som uret giver dig på det meget overskuelige og letlæselige display i høj kvalitet.

Brug det til ethvert look 

Selvom de mange armbåndsur har mange år på bagen, så er det ikke noget der er gået af moden – tvært imod. Nu er der bare kommer smart watches til. Her er der nemlig tale om noget, som der altid er i en rivende udvikling, og det betyder, at du konstant kan finde frem til et ur, der stemmer overens med dit look og den følelse, som du har for den dag, hvor du skal opnå et bestemt look. På den måde kan et ur have mange forskellige funktioner, idet det kan være med til at sætte prikken over i’et på et look lige såvel, som det kan afdæmpe dit outfit.

Det er også praktisk 

Det kan bruges til både hver dag og til fest, og derfor bæres det som et smykke som for eksempel en halskæde. Og så er der jo også det aspekt, at det er yderst praktisk. Det er nemlig altid en fordel at vide, hvad klokken er, og derfor altid at kunne holde skarpt øje med tiden, især hvis man har en meget travl hverdag. Det gør det lettere at sørge for, at man kommer frem til tiden, og i det hele taget giver det et godt indtryk af, at man har styr på sin hverdag – og dermed også sig selv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *