Høj hæl

Sådan sammensætter du dit look til nytår

433

Glæder du dig til nytår? Årets afslutning er for mange en god mulighed til at holde en fed fest, hvor vi fejrer optimismen og glæder os til det nye år. Ofte kan man sætte høje forventninger til sig selv, både for hvordan man skal se ud, men også hvor meget du skal hygge dig. Erfaring siger dog, at jo mere man slapper af, jo bedre bliver festen. Alligevel skal det ikke stoppe dig fra at ligne en million. Her får du tips til, hvordan du kan sammensætte dit look til nytår på en måde så du er tilpas og afslappet.

Armbåndsur

Gå med et designerur

Hvis der er en beklædningsdel der virkelig kan sætte prikken over i’et i et outfit, så er det et armbåndsur. Uret giver et diskret blikfang, og kan være med til at støtte op om den stil du har sat for dagen. Mange har en fordom om, at designerurer er nogle man med det samme lægger mærke til, men det behøver ikke være tilfældet. Uret kan netop være den ene tilføjelse, der binder din stil sammen. Når du skal vælge et armbåndsur, er det derfor en god idé at gå efter et hvis æstetik passer til din udstråling du ønsker at have, og som resten af din garderobe støtter op om. Designerurer fås både til mænd og kvinder, så alle kan være med. 

Beslut dig for et farvetema, og hold dig til det

Nogle gange har vi så meget flot tøj, at vi ikke kan beslutte os for, hvad vi skal have på. Så kombinerer vi tøjdelene på uforudsigelige måder, hvilket kan give blandede resultater. Selvfølgelig er innovation og kreativitet nødvendigt for at holde din stil frisk og spændende, men blander man tøjet for meget, kan det hurtigt komme til at se rodet ud. Det er derfor en god idé at holde dig til få farver der fungerer godt sammen. Hvis der er kongruens mellem nuancerne i dit outfit, vil dit look se mere gennemført og gennemtænkt ud. Hvis du bruger makeup, kan du også anvende nuancerne fra dit look i din makeup. Her er det dog en god idé at holde sammenhængen diskret, så det ikke bliver for voldsomt. 

Moderigtige kvinder

Hold det simpelt 

Den sikreste metode at få succes med dit outfit, er at holde det simpelt. Enkelte og velkendte kombinationer af beklædningsdele er ofte nok til, at du kan se rigtig godt ud. Tippet er måske bedst til mænd, der har færre mulige typer tøj og vælge mellem, og som derfor må føle sig nødsaget til at holde sig til de gamle klassikere. Men selvom dit outfit er simpelt, kan du stadig se bragende godt ud ved hjælp af detaljer såsom de førnævnte designerure. God fornøjelse!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *