festmaske

Til lands, til vands og i luften

433

De fleste har nok ikke være mange andre steder end til lands i det sidste stykke tid, men nu åbner verden langsomt op igen, og så er det tid til at holde et brag af en fest. Ja, måske flere!

Man trænger nok virkelig til at slå sig løs, og her kommer der nogle gode idéer til, hvordan man kan holde en ekstra sjov fest med vennerne. Det kan nemlig være rart med lidt ekstra inspiration, når man skal til at holde fest igen. Så læs med her, og se om du kan finde noget godt.

festpynt

Kostumefest

Selvom vi ikke har været højt at flyve i lang tid, så kan en kostumefest altså hurtigt få humøret helt i top. Du kan jo lave et tema som dyr, filmkarakterer eller søens og luftens folk. Med et tema kan det blive lidt nemmere for gæster at finde på et kostume. Flere af emnerne lægger også op til gruppekostumer. Måske skal I være karakterer fra Top Gun eller Baywatch? Måske skal I være en familie af tigere? Der er masser at vælge imellem, så det skal nok blive en sjov fest. 

Som vært er det også oplagt at føre temaet videre i pynten og maden, så det kan du jo overveje. Du kan også bede folk om at sende dig gode dansesange på forhånd, så du kan lave en rigtig lækker playliste til festen.

Fest for studerende

Har du lyst til at holde en kæmpe fest, men er du måske studerende på stramt budget? Ikke noget problem – du holder da bare et sammenskudsgilde! Så medbringer alle en ret til maden, og bagefter er der klar til dans. Så skal du bare stå for pynt og musik, og så er I klar til at holde et brag af en fest. Det kan være at du eller en anden bor på et kollegie, hvor I kan låne en festsal gratis eller billigt. Det skal nok blive super hyggeligt.

Ny lokation

Er du træt af altid at lægge hus til festerne? Trænger I til luft og god plads? Så kan I holde en fest i skoven. I mange danske skove er der shelters og områder, som man kan booke gratis eller billigt. Så har man ly for regn, overnatning, bålsted og langt til naboer. 

Man kan også slippe sit indre barn løs og lege gemmeleg, skattejagt eller bygge en hule. Man skal bare huske at passe på skoven og rydde op efter sig.

Søg online, og se om man kan booke shelters nær dig. Du kan jo være heldig, at det er tæt på.

Her var der i hvert fald en god portion gode idéer til, hvordan du holder din næste fest. Slå dig endelig løs.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *