Bliv en superstar på de sociale medier

433
Sociale medier

Der er ikke meget at give sig til for tiden. Fester og koncerter er aflyst, og restauranter og caféer lukker tidligt. Men fortvivl ej! For selvom det ikke er nemt at få en bid af den store kulturelle kage, når livet er sat på standby, så er der stadig noget, du kan gøre. For kan du ikke komme til kulturen, så må den komme til dig. Og det kan den via de sociale medier.

Dækket havebord

Vælg en niche

Inspiration er der nok af, når du scroller igennem de sociale medier. Hvad enten du er til musik, kunst, bøger, teater, comedy, mode eller indretning, så kan du finde interessante mennesker at følge på nettet. Du kan komme med ind bag kulissen hos mange kendisser, men lige så spændende er det at følge med hos helt almindelige mennesker, der har en passion. Profiler med et særligt emne og godt indhold får tusindvis af følgere. Følgere der deler samme interesse som profilejeren selv. 

Du kan også få en følgerskare, der ivrigt synes godt om dine opslag. Det kræver blot lidt planlægning. Du kan med fordel vælge en niche, som du er passioneret indenfor. For når du selv er interesseret, så går det meget bedre med at få kreeret noget rigtig godt indhold. 

Ung fotograf i naturen

Trendy boligindretning

Noget af det, som brugerne på de sociale medier elsker at følge med i, er profiler om boligindretning. Måske du er en haj til at sammensætte farver og former i hjemmet? Så kan du inspirere andre. Personlig stil er altid beundringsværdig, og skal du f.eks. indrette en ny terrasse, så er der med garanti mange, der har lyst til at følge med i processen. Det er en god idé at tage nogle flotte billeder, som brugerne kan lide. Men samtidig skal din terrasseindretning skille sig så meget ud, at den ikke ligner alle andres. Start med at danne dig et overblik over, hvad du selv godt kan lide. Du kan se alle haveborde her og finde ud af, hvilket der skal danne base for din personlige stil. Og så er det ellers bare i gang med at uploade flotte billeder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *