Picture by Rebbeka Hellstrøm

Future Battles om Europa og Social Innovation – maj 2014

Picture by Tafine Laylin

Den 10. og 13. maj afholder vi Future Battles om fremtiden for social innovation i Europa, og hvilken betydning det har i Danmark. Cultura 21 har udviklet en særlig udgave af visionsspillet Future Battles, i samarbejde med Foreningen for Social Innovation og Socialenteprenører i Danmark. Den har vi fået støtte til at gennemføre, bla. fra Europanævnet og fra Dome of Visions/NCC. Det takker vi for!

Vi har indtil videre fået tilsagn fra ca 35 eminente deltagere, nogle veteraner i Future Battles verden, andre helt nye. Et hurtigt rids over de hidtidige tilmeldinger rummer navne som Lone Loklindt, Jens Rohde og Rina Ronja Kari på politikersiden, og folk som Christian Have, Anne Skare Nielsen, Henriette Weber og Tobias Lau på social-innovatør-entreprenør siden.

Vi vil arbejde de næste måneder på at gøre scenen klar i de to byer hvor vi skal holde Future Battles, København og Århus. Scenen i København den 10. maj bliver den dejlige Dome of Visions (billedet, fra 2013), der kommer til byen igen snart. I Århus formentlig på Godsbanen, og med sikkerhed den 13. maj. Vi skal have primet deltagerne og indhentet en skov af visioner, og vi skal have fundet de temaer, som aftenen kommer til at dykke ned i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *